Rosta Erzsébet weboldala

Kommentek

archivált tartalom

Homolya Orsolya #8

Kedves Erzsébet!
Szeretném megköszönni azt a rengeteg értékes történetet, információt, érdekességet, amit ezen az oldalon olvashatok! Végtelenül hálás vagyok érte!
További jó munkát, jó egészséget kívánok!
Ismeretlenül is nagy tisztelettel és szeretettel,
Homolya Orsolya

2017-09-17 20:28:18

Szegfű Ildikó #7

Kedves Erzsébet!
Kicsit elmaradtam honlapod teljeskörű nézegetésével. Megdöbbentem láttam egy r.farkas nevű egyén zavaros írását. Amióta olvasom Indiáról szoló írásaidat, valamint az Indiáról interneten körbejáró utifilmeket nézegetem, rengeteget tapasztaltam erről a különleges földrészről. Megszerettem. Írásaidban mindig a helyszíni tapasztalataidat, saját benyomásaidat, gondolataidat írtad meg. Mindenki számára hasznosak és élvezetesek lehetnek ezek a sorok. Még engem is megsértett ez az ember, bár aki kisbetükkel írja a teljes nevét, gondolom nagyon kiszerű ember is. Rosszindulatú bejegyzését ezzel a gondolattal tettem elviselhetővé.
Üdvözlettel ildikó

2013-01-26 10:27:17

Rosta Erzsébet #6

Tisztelt R. Farkas Sándor!
Először nem akartam bejegyzésére itt válaszolni, de sommás véleménye miatt úgy érzem, a kritikára a honlapomon is reagálnom kell. Már csak azért is, mert nem tudom mire vélni a hozzászólását.
1. Először is, nem vagyok szerkesztő, ez nem egy hírportál, nem is egy üzleti célú tartalomszolgáltatás, hanem egy személyes honlap.
2. Az oldalam semmi bevételt nem termel, kereskedelemmel nem foglalkozik, és ha alaposabban végignézi, Ön is láthatja, hogy egyetlen hirdetés sem található rajta. Csak kiadásom és munkám van vele, egyedüli "fizetségem" az olvasóim pozitív visszajelzése. Ezért aztán nem igazán értem, miért gondolja azt, hogy írásaimnak üzleti, megélhetési hangulata van.
3. Összesen négyszer jártunk Indiában, Srinagartól a Comorin-fokig, Amritszártól Dardzsilingig keresztül-kasul beutaztuk az országot, közel fél évet töltöttünk ott. Írásainkban tapasztalatainkat, élményeinket összegeztük.
4. Miután a menüpontom címe: India, ahogy megismertem, egyértelmű, hogy írásaim szubjektív véleményt, élményeket tartalmaznak. Én (mi) akkor ilyennek láttam (láttuk) Indiát. Természetesen tudom azt, hogy másképp látja Indiát, aki éveket töltött ott, másképp, aki beszéli a hivatalos nyelveiket, aki ösztöndíjasként, aki külkereskedőként van jelen, másképp, aki meditáció céljából, a jóga, vagy ájurvédikus orvoslás miatt stb. látogatta meg ezt a hatalmas országot.
5. Hogy tanulhassunk belőle, örömmel vennénk, ha a meglehetősen negatív véleményét - mely szerint "még erőlködésnek is rossznak" tartja írásaink témáit - (akár privát E-mailben is) megindokolná.
6. Végezetül érdekelne, hogy melyik írásunk váltotta ki heves indulatát (ugyanis a csupa nagybetűs szöveg az Internet-etikett szerint kiabálást jelent), és - mivel a véleménye alapján feltehetően sokszor járt ott és jól ismeri - az is, hogy az utazásai során mit tapasztalt, milyennek találta Indiát.
Üdvözlettel,
Rosta Erzsébet

2012-08-18 20:09:19

r.farkas sándor #5

T.SZERKESZTRŐ.NEM IGEN KÖVETHETŐ AZ ÖN IRÁSAI.ÜZLETI,MEGÉLHETÉSI HANGULATA VAN.INDIA NEM OLYAN MINT AMILYENNEK ÖN MEGPROBÁLJA BEMUTATNI.NAGY FALATOT MARKOLT,KÁR!!...MÉG ERÖLKÖDÉSNEK IS ROSZNAK TARTOM IRÁSA TÉMÁIT..RÉSZEMRŐL KRITIKA ÉS NEM SÉRTŐ SZÁNDÉK VEZÉRELT.KÉZCSOK:RFS!!

2012-08-18 19:30:39

Rosta Erzsébet #4

Kedves Ágnes!
Köszönöm elismerő szavait, szívesen válaszolok a kérdéseire, ha az oldalamon található [b]Kapcsolat[/b] menüponton keresztül elküldi nekem az Email-címét.
Üdvözlettel:
Rosta Erzsébet

2010-09-02 07:27:52

SOMOGYI ÁGNES #3

Kedves Erzsébet :-)
Nagyon tetszik az oldala, és igazán, engem a nagy tenyér jóskönyv érdekelne. A lányomat is nagyon érdekli, az ezotéria, viszont megnéztem a tenyerét, és félek, mert a jobb tenyerén nagyon halványan látható az életvonal, a szívvonal elég erős, hosszúnak látszik, de az életvonala kissé szakadozott, nem szeretném elveszíteni. Elég sok könyvet kiolvastam, nyilvánvaló kissé fenntartással vagyok a saját tenyerem iránt, is mert igazán saját életemet, sorsomat tudom, bár az én bal kezemen mintha nem lenne sors vonal, legalábbis, kicsit elgörbült, talán a sorsom, is megfordult?
Üdv:

2010-09-01 16:36:34

Vassné Süle Mónika #2

Ez aztán a véletlen (vagy nem). Mit sem sejtve olvasgatok, örülök a recepteknek, ej de jó, hogy ez is meglesz, hú ezt is ki kell próbálnom, de jó receptek agar-agarral! Aztán a könyveid közt látom, hogy az egyik nekem is megvan: Vegetáriánus konyha Indiában. Megragadom az alkalmat, hogy üdvözöljem és megköszönjem ezt a nagyszerű kötetet!

2009-10-11 11:32:07

Nagy Sándorné #1

Le vagyok nyűgözve, minden egy lapon, ami engem érdekel, csak így tovább, sok sikert!

2009-07-28 18:15:30